Close
Skip to content

Inspiratie voor yogaliefhebbers én yoga professionals

Net voor de coronacrisis stopte ik met werken als senior project manager en director of events. Ik wilde me volledig gaan richten op mijn eigen passie in plaats van op de passie van iemand anders. Toen woonde ik nog in Berlijn, waar ik tien jaar heb gewoond. Inmiddels ben ik terug in Nederland en werk als yoga ondernemer aan mijn eigen bedrijf. Exciting! 

Kies hiernaast het thema dat bij je past of scroll naar beneden. Ontbreekt er iets of wil je meer weten over een bepaald onderwerp? Stuur me dan een berichtje per mail of bij een van mijn sociale media. Wil je als eerste mijn tips en tricks ontvangen? Meld je dan aan voor mijn Yoga Zine! 

Abonneer je op YogaZine

De Yoga Ondernemer

Als je als yogadocent je eigen onderneming wilt opzetten, dan word je ineens ook een heel aantal andere beroepen: boekhouder, website maker, copywriter, marketeer, content creator, grafisch vormgever. Dat is best overweldigend wat er allemaal op je pad komt.

Ik heb dat zelf ook ervaren toen ik mijn baan had opgezegd en me volledig ging richten op yoga. Websites maken kon ik wel, van boekhouding heb ik ook verstand. Maar marketing? Hemeltjelief. Alleen van het woord kreeg ik de rillingen. Teksten schrijven? Een huisstijl? Blogs posten?

Wat ik niet weet of kan, dat zoek ik op. Dat zit in mijn systeem. Is er een probleem? Dan zoek ik een oplossing. Loopt iets niet helemaal op rolletjes? Dan kan het beter. Dus ging ik aan de slag. Op mijn blog post ik elke week mijn bevindingen en nieuwe ontdekkingen. Zo hoop ik andere yogadocenten op weg te helpen, zodat zij niet, net als ik, het wiel (chakra ;-)) opnieuw hoeven uitvinden.  

Zwangerschapsyoga

Zwanger zijn is een bijzondere en unieke fase in je leven. Zowel fysiek en mentaal verandert er veel in je lichaam. Zwangerschapsyoga helpt je om een nieuwe balans te vinden. Neeee, zwangerschapsyoga is niet zweverig en ook geen pufcursus! Het is juist heel concreet met leuke oefeningen, ondersteunend gebruik van je ademhaling en praktische tips. In dit blog vind je de leukste!

Recepten

Ik ben dol op koken. Misschien wel omdat ik dan even helemaal nergens anders aan denk. Heerlijk! Ik kook altijd vegetarisch, vaak ook veganistisch. Als ik ga bakken, zoek ik recepten uit die lekker zoet zijn maar niet heel veel suiker bevatten. Ik ben benieuwd naar jouw favoriete recepten. Tag je me in je foto als je iets lekker gebakken hebt?